Opplevelser uten sidestykke

Endelig er jula er over og en trenger ikke bekymre seg for alt kjas og mas når det kommer til gaver. Selv om ferien var vel fortjent, ble det nok også mye stress på mange. Vi nordmenn er et av de folkeslagene som bruker aller mest på gaver, enten julegaver, eller bursdag, bryllup eller konfirmasjon. Uansett formel anledning er det nærmest blitt en forventning om å bringe en gave med seg. Det er derimot ikke bare enkelt å finne noe som passer mottaker, og det ender ofte opp med et suboptimalt valg. Truestory ønsker å tilby et helt nytt perspektiv. Ved å gi opplevelser i stedet for fysiske gaver, øker man sjansen for at mottaker vil elske sin gave. Dette er en gave som byr på mer enn et simpelt objekt de ofte ikke trenger, og noe de mest sannsynlig vil huske i evigheter.

Se tigerstaden fra en annen side

De aller fleste nordmenn har vært i Oslo. Norges hovedstad kan mynte seg med noen av de flotteste byggene i landet og noen meget gode historier. Selv om de fleste har besøkt tigerstaden, er det derimot veldig få som faktisk vet om de gode historiene. Truestory tilbyr nå en meget rimelig byvandring i Oslo med guide, og du kan lese mer opplevelsen her. Denne turen lar deg se tigerstaden fra en helt annen side, slik at du kan gjøre et dypdykk i ditt lands hovedstad. Ta turen ned til Akershus festning, gjennom Bispegata og nedover Akerselva, bare for å nevne et par attraksjoner ved turen. Her er det nok av steder og besøke, og dersom du elsker historie er dette turen for deg. Denne gaven passer perfekt for de som elsker storbyer og historiske bygninger. For bare 200 kr kan du få en guidet tur på hele 2 timer. Det er simpelthen et røverkjøp, og her gjelder det å være rask på avtrekkeren før arrangøren trekker seg!

En gave de sent vil glemme

Uansett hva slags person du ser etter en opplevelse for, har Truestory det du trenger. De har spesialiserte opplevelse for han, hun, par og barn, slik at alle blir fornøyd. Selv om turen gjennom Oslo kanskje er en av de mest rimelige og mest aktuelle opplevelsene du kan gi i gave, finnes det mange andre alternativer. Kjenner du noen som bor i Oslo for eksempel er ikke byvandring akkurat en unik gave, og da er det greit med flere titalls andre opplevelser landet rundt. Med så mye flott arkitektur vil mottaker derimot sent glemme turen til Oslo, og på veien vil en se mye inspirert arkitektur. Kanskje blir en til og med inspirert til å renovere sitt hjem. Potensiale er uendelig med Truestory sine opplevelser, og du kan bare glede deg til å gi disse i gave.