Tips og ideer til baderomsmøbler

bad-dansani

Har du planer om å fornye badet? Baderommet er en vesentlig del av hverdagen, og gjerne det stedet hvor dagen både starter og avsluttes etter man har stått opp og før man går og legger seg. Man tilbringer riktignok ikke like mye tid på badet som på soverommet, men med tanke på at man starter og avslutter dagen på badet, er det med på å sette en slags ramme på dagen. Derfor er det ikke uten betydning at man  har et bad som er funksjonelt, slitesterkt og harmonisk. I dag får man bademøbler i utallige design og kvaliteter, med moduler som kan tilpasses alle typer bolig- og livssituasjoner.

Dansani Bathrooms: Badet som byr opp til dans

Om nye baderomsmøbler står på din ønskeliste dette året, kan det være verdt å ta en titt på utvalget hos Dansani Bathrooms. Dette danske merket tilbyr et bredt spekter av baderomsmøbler til ditt bad eller toalett. Avhengig av dine behov og plassrestriksjoner kan modulene fra Dansani Bathrooms tilpasses slik at du får den optimale løsningen med full funksjonalitet for deg og ditt hjem. Som en skandinavisk designer og produsent, legger Dansani stor vekt på det praktiske elementet, noe som gjenspeiler seg i funksjonalitet og bærekraft i deres baderomsmøbler.

Har du for eksempel plassbegrensninger, kan Dansani Samba være midt i blinken. Denne kolleksjonen er spesielt designet for å passe inn i mindre våtrom. Ønsker du noe tidløst med muligheter for modulering i ulike varianter, vil Luna kunne være et godt valg. Denne serien kommer i forskjellige farger, og er myntet på den som søker noe enkelt og klassisk som ikke går ut på dato. Dersom plassbegrensning ikke er et tema, kan Rumba-serien være noe for deg. Denne serien er romslig og fyller rommet, og former seg myke kurver – akkurat som en latinamerikansk rumbadanser! For minimalisten, er serien Curvo en spennende mulighet. Denne tilbyr runde kanter, som på en iPhone, med minimalt av detaljer – ingen håndtak eller synlige skuffer er å se på denne serien. Curvo fås i både hvitt og sort.

Hvordan velge riktige baderomsmøbler?

Det er mange hensyn å ta når badet skal innredes. Det er likevel noen faktorer som er viktigere enn andre. Vi har her listet en oversikt over viktige hensyn å ta:

  • Hvor stor plass har du til rådighet?
  • Hvor mange skal bruke badet på daglig basis?
  • Hvilken tidshorisont har du for boligen generelt?

Sistnevnte er viktig med tanke på å stilvalg. Dersom du for eksempel har tenkt å videreselge boligen om kort tid, kan det være lurt å tenke på om innredningen er tidløs og nøytral nok til at andre også liker den.  Har du lang horisont, kan du kanskje velge å være litt mer «egoistisk» og følge din egen stil mer spesifikt.