Alt til profesjonelle

07 desember 2020
admin

Alt til profesjonelle

Papir. Det er en viktig del av vedlikehold og renhold. Enten det er papir til toaletter, håndvask eller annet, så er papir et materiale og en vare som vi sjelden kommer utenom. Det er noe vi ser i hverdagen hele tiden, men som vi sjelden tenker over, eller tenker over viktigheten av, før vi står uten og gjerne skulle hatt det.

Da vi skulle oppdatere leverandøren vår i vår bedrift gjorde vi masse research og fant ut av at vi skulle begynne å bestille fra Nowas.no, for det utvalget de har der er sjelden å finne hos andre. Det å kunne velge er viktig for oss.

Papir til all slags bruk

Papir i form av servietter, toalettpapir og håndpapir. Enten det er til hoteller, restauranter, offentlige institusjoner, barnehager, eller noe helt annet, så er det veldig fint å ha mange valgmuligheter sånn at man kan prøve seg frem til det som vil fungere aller best.

Mange kvaliteter og muligheter

Når man skal velge papir er det flere ting man skal tenke over. Flere ting enn det jeg i min villeste fantasi hadde forestilt meg. Som privatperson er det nemlig en ting, men når man har ansvaret for å bestille for en bedrift ser det noe annerledes ut. Man kan velge mellom bleket, ikke bleket, resirkulert, ikke resirkulert, forskjellige grader av myket og styrke og en masse andre forskjellige parametre.

Det er heldigvis ikke noe riktig svar, men når man handler hos Nowas.no kan man alltid stille spørsmål og få veiledning i forhold til hvilket valg man skal ta. Hvis man er usikker kan man alltid se hva slags feedback man får fra kunder eller annet på det valget man har tatt. Det er heller ikke helt dumt og sikrer at man til slutt får valgt noe som er det aller beste for akkurat dere.

Flere nyheter