Bruk lys i interiør

30 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange deler av interiør som man ikke nødvendigvis benytter seg av i like stor grad som man kanskje burde. Her skal vi se litt nærmere på noen ting som du med fordel kan benytte deg av når du skal innrede, så du kan få det perfekte hjem.

Bruk led strips

En ting som er fort gjort å undervurdere når man skal innrede, er bruk av lys. Lys er en svært viktig faktor for å ikke bare sette fokus på områder vi vil belyse, men for å skape stemning. Derfor er dette noen av de viktigste tingene du bør fokusere på når du skal innrede.

Det finnes lys i alle former og styrker, men led lys er noe som blir mer og mer populært. Det er mange måter man kan bruke led strips 12v på. Skal du for eksempel innrede et barnerom som skal gå fra barnerom til tenåringsrom, så er led striper en god måte å få et nytt uttrykk på barnerommet effektivt. Det er nemlig sånn at interesser kans skifte fort når barnet vokser, og da er det lurt å ha noen virkemidler i bakhånd så man enkelt kan gjøre om så det passer. Da er led lys helt perfekte.

12v led strip

Man kan også bruke led lys til å skape stemning i mørke hjørner og avkroker i hjemmet, for eksempel ved å belyse et mørkt hjørne der det kanskje er noen detaljer man vil sette litt ekstra fokus på. Led lys varer lenge og bruker som regel mindre strøm, derfor er det også et smart og grønt alternativ til vanlige lyspærer. Det er også noe av forklaringen på hvorfor nettopp led lys blir mer og mer populært. Derfor kan du enkelt bruke led lys når du skal friske opp litt i boligen, enten på barnerommet eller for å belyse detaljer. 

Flere nyheter