Få din beste natts søvn

18 mars 2021
admin

Det var ikke før jeg begynte å sove dårligere at jeg virkelig begynte å lære hvor viktig det er med helt, helt, helt riktig seng, dyne, puter og ikke minst riktig madrass, for at man skal kunne legge alt kan kan til rette for at man skal få sove godt om natten. For det er ikke bare bare velge en seng og etter at man begynner å få problemer med å sovne, eller våkner mange ganger om natten, så betyr det nesten enda mer.

For hvis man sliter med å sove så legger man mye mer merke til alle de små faktorene som spiller inn på det og man kjenner dem på en annen måte enn man gjorde når man bare la seg ned og sovnet og ikke våknet før neste morgen igjen. Jeg fant ut at jeg sov på en madrass som var alt for myk og som ga med vondt i ryggen og at sengen min nok var litt for liten til å sove godt i når kjæresten min sov der.

Den beste sengen er den som passer deg best

Fordi kjæresten min sover mye hos meg gikk jeg derfor inn for å finne en ny og bedre seng og utvalget på https://www.bedrenaetter.no/ var akkurat det jeg hadde behov for. Det føltes veldig lett å finne det jeg hadde behov for og ikke minst finne ut av hva det faktisk egentlig var jeg hadde behov for også. Og selv om kjæresten min og jeg har nesten de samme behovene når det kommer til seng, fant vi likevel ut av at vi hadde små variasjoner.

Det at vi kunne finne en seng der som hadde begge de tingene vi hver især hadde behov for var helt fantastisk og vi sover begge to bedre i den nye sengen min nå enn vi gjorde hos han eller meg før.

Flere nyheter