Finnes det behandling for hårtap?

28 april 2020
Johanne Hansen
Finnes det behandling for hårtap?

Det korte svar er, ja, det finnes heldigvis behandling for hårtap, som virker. Mange menn opplever nemlig det å miste håret, som problematisk. Håret er nemlig knyttet opp til ens identitet, og er selvfølgelig en veldig synlig del av ens utseende. Hvis man plutselig opplever at ens utseende forandrer seg voldsomt, som det jo faktisk gjør når håret begynner å falle av, så kan det være utfordrende for mange menn å akseptere. Men i dag behøver du ikke akseptere at du mister håret i ung alder. Du kan nemlig godt forsinke prosessen med flere år, gjennom den riktige behandlingen.  

Hvis du opplever at du begynner å bli tynnere på toppen, vikene vokser og det kommer en gryende måne frem mellem lokkene? Ja, så er det på tide å komme i gang med behandlingen mot hårtapet. Det er nemlig sånn at jo hurtigere du kommer i behandling, jo bedre kan resultatet bli. 

Hvis er en av dem som ikke har noe i mot hårtapet, så kan du med fordel skape et mer ensartet uttrykk ved å barbere det hele av. Det finnes flere flotte eksempler på menn som lever et godt, og lykkelig liv, som skallet. Men hvis du opplever et begynnende hårtap, som værende problematisk, så kan du heldigvis gjøre noe med det. 

Pure grow har utviklet en effektiv behandling for hårtap menn, som har veldokumentert god effekt. Behandlingen skaper større blodsirkulasjon i de utsatte områdene, noe som gir næring til de hårsekkene som mangler næring. Såkaldte hvilende hårsekker, kan nemlig reaktiveres, sånn at hårtapet stoppes, samtidig som det kommer ny og sterkere hårvekst. Du kan derfor beholde en sterk og vital hårmanke, i mange år. 

Du kan velge å kombinere behandlingen mot hårtap, med kosttilskudd som gir kroppen de vitaminer og mineraler som skal til, for at håret skal gjenvinne sin styrke. Samtidig som du selvfølgelig bruker Pure Grows shampoo, som er skapt for å sikre maksimal effekt av behandlingen. 

 

Flere nyheter