Fokuser på bedre inneklima

11 september 2020
admin

Fokuser på bedre inneklima 

Nå kommer høsten og vi kommer til å være inne mye mer enn vi har vært i sommer. Kanskje vi har vært inne mer enn vi pleier på grunn av covid-19, men vi har hvertfall hatt vinduene åpne mye mer. Om høsten og vinteren er det mange som glemmer å lufte ut i hjemmet sitt fordi de synes det er for kaldt, men et godt inneklima er faktisk alfa og omega for bra helse, så det er viktig å passe på å gjøre noe med det. hvis det å ha åpne vinduer, selv bare litt, ikke er noe man føler at man orker.

Med AirWick kan man få bedre inneklima med en gang, uten å skulle åpne vinduer eller noe som helst, selv om man sikkert helst burde gjøre det i tillegg.

Vinteren kommer

Vi nordmenn er glad i de fire sesongene våre, men de første ukene når sommeren og varmen forsvinner og høsten sniker innpå oss er ikke de ukene vi liker best. Vi vil holde på sommeren og det kan vi jo ikke. Men vi kan holde på følelsen av sommer. Vi kan holde på lukten av sommer. Jeg har kjøpte AirWick med masse forskjellige lukter av sommer sånn at vi kan ha litt mer følelsen av at den ikke er helt borte enda. Jeg fant et utrolig bra utvalg av forskjellige lukter på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html så nå kan vinteren nesten bare komme. Neida, helst ikke helt enda, men når den gjør det er jeg hvertfall væpnet med lukten av sommer. 

En lukt som gir deg følelsen av din sommer

Det er mange forskjellige måter å tolke lukten av sommer. Om man har sommerferie i Norge er det kanskje mer lukten av blomster, hvis man var i Italia kan lavendel og vanilje være de man har lyst på, eller mer tropiske lukter hvis man her reist langt på ferie.

Flere nyheter