Jenter feirer volleyball

16 september 2019
Mathias Bjelland
Jenter feirer volleyball

Breddeidretten lever av dugnader

Vi foreldre klager nok ofte over at vi må betale kontigenter for barna når de spiller fotball, håndball, står på ski, eller deltar i annen breddeidrett. Allikevel er kostnaden faktisk veldig lav i forhold til hva den potensielt sett kunne ha vært. Breddeidretten får selvfølgelig inntekter fra kontingentene, sponsorer, og donasjoner, men det er dugnadene som virkelig gir idrettslaget de store summene. 

Foreldre skal være glade for at dugnader fra konsepter slik som Norgesbriketten.no har kommet på banen. Denne typen dugnad betyr at en i praksis ikke trenger å betale flere tusenlapper for at barnet skal spille fotball et par ganger i uken for eksempel. Salgene fra Norgesbriketten.no kan i enkelte tilfeller tilføre så mye penger at barna kan få en virkelig god opplevelse i breddeidretten!

Bruk Norgesbriketten.no til å heve laget!

Tar en fotball som eksempel innen breddeidretten, så er det mange faktorer som påvirker hvor godt barnet ditt opplever sporten. For eksempel er det viktig at banene er gode, draktene er oppdaterte, målene er i orden, og garderobene er i fin stand. Dette blir derimot ikke fikset på uten midler, og midlene fra sponsorer, kontigenter, og donasjoner er ikke nok. Det er heller ikke frivilligheten. 

Her må det rett og slett noen lønnsomme dugnader til for å hente inn nok penger. Det er nettopp her dugnaden fra Norgesbriketten.no kommer inn i bildet og utgjør en såpass stor forskjell. Ditt idrettslag kan enkelt hente inn store summer med en slik innovativ dugnad – for folk kjøper faktisk fra dugnad når er det interessante produkter som selges. 

Når du tropper opp på døra med tennbriketter fra Norgesbriketten.no kan du garanteres at personen i døra nok tenker på kosen det er med peis på vinteren. Mens de står i døra og fryser litt, så er sjansen stor for at de kjøper og støtter ditt idrettslag!

 

Flere nyheter