Lamper som sørger for personlig innredningssgil

31 juli 2021
Johanne Larsen

Lamper er et effektivt grep når man vil ha en mer personlig stil i boligen sin. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bruke lamper, og hvordan lamper kan være det elementet du mangler når du skal få et mer personlig preg på boligen. Det er nemlig enklere enn du tror. 

Lamper som forteller noe om deg 

Personlig stil er blitt utrolig populært når det kommer til innredning. Det er ikke så rart, vi er rett og slett blitt litt lei av den enkle og kanskje litt kalde minimalismen som har regjert i mange år. Nå er det på tide å vise litt mer hvem vi er, men det åpner også for et hav av valgmuligheter.

Det er ikke nødvendigvis sånn at du må skifte ut hele møblementet for å få personlig stil inn i boligen din. Det handler nemlig i mye større grad om å få inn i de riktige elementene, og fokusere på disse. Her er lamper et svært effektivt element, og det er rett og slett fordi lamper, spesielt designlamper, er som små lysskulpturer som gjerne har en del særpreg og i tillegg også har en stor kulturell betydning som referanse, hvis det for eksempel er en berømt Louis Poulsen lampe. Derfor kan lamper i stor grad si noe om deg og hva du står for, og man kan enkelt bruke lamper som midtpunkt og fokuspunkt i en forholdsvis stilren og enkel bolig. Det er et element man kan leke seg med, og som man kan bruke til å introdusere nye farger og stilelementer.

Det finnes lamper for enhver smak, og du kan enkelt finne et stort utvalg på nettet. På https://lampemesteren.no/ kan du utforske et stort utvalg av lamper, og se om du finner lamper som sier noe om din personlig stil, og som kan løfte stilen i hjemmet med et enkelt grep. 

Flere nyheter