Stort utvalg innen betong av alle typer

19 juli 2021
Maria Laugesen

Når man snakker om byggeri, så er det ett materiale man nesten ikke kan unngå: nemlig betong. Som minimum anvendes det oftest til å støpe konstruksjoner som vegger og gulv, men det kan også brukes i mange andre deler av byggeriet.

Betong kan være mange ting

En av årsakene til at betong er så populært innen konstruksjon, er at det er utrolig allsidig. Det finnes nemlig i mange former som egner seg for ulike formål. For eksempel kan du få levert betong i blokker til større byggerier, sprøytebetong til å sprøyte over andre overflater eller flytende betongkonstruksjoner som egner seg for marine miljø. 

Det er nettopp denne unike kombinasjonen av det solide, sterke og holdbare med det praktiske og enkle som gjør betong så enestående. Og så får du den store fordeler, at det nesten er fritt for vedlikehold selvom byggeriet skal stå i veldig mange år.

Betong for private og profesjonelle

Betong anvendes selvfølgelig på mange bygge- og anleggsplasser i profesjonell sammenheng, men private kan faktisk også selv jobbe med betong til deres egne prosjekter. Det er ikke så vanskelig dersom du får levert ferdigbetong som er klar til bruk, men du må selvfølgelig vite noe om hvordan du får en god sikkerhet for deg selv og andre.

Til private kan jordfuktig betong for eksempel anvendes til å bygge bed eller kanstein, men andre typer ferdigbetong kan også brukes i huset til en rekke andre byggeprosjekter.

Trenger du betong i Volda eller områdene rundt, da kan du ta kontakt til Ulstein Betong. De leverer nemlig betong av høyeste kvalitet for både private og bedrifter, og her kan du velge mellom masse forskjellige typer av betong. De har noe for ethvert behov, og de kan helt sikkert hjelpe deg til å finne den riktige type og mengde av betong for ditt prosjekt.

Flere nyheter