Vet du om du egentlig trenger en låsesmed?

25 november 2020
admin

Vet du om du egentlig trenger en låsesmed?

Det er mange grunner til at man kan trenge en låsesmed og selv om det er overordnende temaer som går igjen tror jeg at de aller fleste av oss er litt usikre på hva jobben egentlig innebærer og hva vi faktisk kan få hjelp til. Jeg trodde inntil for noen uker siden at de bare hjalp til når noe var galt, men de jobber jo sinnsykt mye med forebyggelse også.

Veldig godt å vite hvor man skal gå når man trenger hjelp til det. Er man trygghets-narkoman som meg er det i hvert fall veldig deilig å vite. De hjelper selvsagt i alle de akutte situasjonene vi tenker på, men de utfører også vedlikehold og de sikrer boligen din så godt som overhodet mulig for å unngå at du trenger dem i forbindelse med innbrudd. Hvis du vil lære mye mer om hva de kan hjelpe deg med kan du lese inne på hjemmesiden til https://www.norlaas.no/ for de forklarer veldig bra.

Kan vi få hjelp som borettslag?

Hvis man bor i et borettslag er det ofte en overordnet ordning rundt sikkerheten. Man har felles ansvar for både vedlikehold og sikrings når du bor der er det ofte bare regler og retningslinjer du skal følge. Som borettslag kan man få en avtale for hele foreninga.

Hva hvis jeg akkurat har flyttet inn der?

Det er ofte strenge regler rundt det å kopiere nøkler når man bor i borettslag så det er vanligvis trygt å ikke bytte lps, men det er mange som gjør det likevel. Hvis du er usikker eller bare vil føle deg litt ekstra trygg kan du jo enten snakke med de som bor i borettslaget ditt om hva de tenker eller ta en prat med din lokale låsesmed og høre hva de anbefaler.

Flere nyheter