Er du lei av hvite vegger?

25 november 2020
admin

Er du lei av hvite vegger?

Jeg vet ikke med deg, men noen ganger synes jeg att et skandinaviske idealet føles litt som et fengsel! Man er liksom forventet å ha en veldig ren og moderne stil uten særlig store utskeielser, men jeg har lenge ønsket meg noe mer, noe litt mer fyldig. Og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. Det er jo veldig typisk skandinavisk å ha en minimalistisk stil og fototapet er ikke kjent for å være en stor del av måten vi nordmenn gjør ting på. Men det kan det jo være?

Fototapet

Fototapet kan føles som en stor beslutning. Men det er lett å ta av igjen hvis det ikke fungerer og jeg tror at hvis flere våget ville de finne ut av hvor utrolig fint det kan vli. Jeg tror faktisk at det er mange som egentlig ønsker seg å være litt mer modige når det kommer til interiøret og de beslutningene vi tar når det kommer til det. Det er bare å gjøre det, prøve og leke seg frem til noe man føler er perfekt for deg og den måten du vil bo på.

Interiør skal være gøy

Jeg tror at det er mange som vil ønske seg å prøve fototapeter, men ikke tør. Så jeg vil bare oppfordre til å gjøre det! Det er så mange måter man kan gjøre det på og det er ingen som sier at man må stupe i det og tapetsere hele rommet med fototapet. Kanskje man kan begynne med en vegg?

Se hvordan man liker det? Jeg tror det er mange nordmenn som føler seg litt fanget i stilen vår uten å egentlig vite det. Men da er det jo bare bra at man kan bli minnet på at man kan gjøre ting på sin egen måte, er det ikke?

Flere nyheter