Søte, morsomme og stilige wallstickers for hjemmet

26 juli 2021
Maria Laugesen

Hvis du ikke allerede har brukt wallstickers i hjemmet ditt, da er det stor sannsynlighet for at du kjenner noen som har. De har nemlig blitt utrolig populære å bruke i innredningen, blant annet fordi de er så allsidige. Her kan du lese mer om hvordan du kan dekorere hjemmet ditt med wallstickers.

Wallstickers for alle rom

Kort fortalt er wallstickers klistremerker av varierende design, som festes direkte på veggen, møbler, postkasser eller lignende. Det kan være motiver, små figurer, tall eller bokstaver. Det finnes både de helt små stickers – for eksempel figurer eller tekst til postkassen, hjerter og stjerner til barnerommet, små mønster til soverommet eller noe helt annet. Men det finnes også de store wallstickers som dekker størstedelen av veggen.

Slik er det altså noe å velge for alle, uansett hvilken smak og innredning du har, og uansett om det er veggen på soverommet, stuen, kjøkkenet eller barnerommet som skal dekoreres.

Stickers med personlige detaljer

Med wallstickers kan du uttrykke personlighet i innredningen og skape en helt ny atmosfære. For eksempel kan du velge sitater eller tekster som sier noe om deg, familien din, dine holdninger eller lignende. Det kan være oppskrifter, sangtekster, inspirerende sitater og mye mer.

Du kan også velge motiver som betyr noe særlig for deg; enten wallstickers med skylines eller motiver av dine favoritt byer, stickers med dyr og personer, verdenskart og mye annet. De herlige veggdekorasjoner passer også perfekt for barnerommet, der de kan få sine favorittfigurer fra film, TV og eventyr på veggen.

Det finnes altså veldig mange muligheter, og derfor er det en opplagt måte å gjøre innredningen unik og helt personlig på. Du kan finne din favoritt wallsticker og bruke den i hjemmet ditt som du ønsker. Du vil uten tvil oppleve at det kan gjøre en utrolig stor forskjell i alle rom.

Flere nyheter