Viktige detaljer i boligen du ikke må overse

01 august 2021
Johanne Larsen

Det er mange detaljer man kan fokusere på i boligen, når man skal vurdere om det kanskje er på tide å fornye litt her og der. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du effektivt kan bruke detaljer for å pusse opp litt – uten å måtte renovere helt fra bunnen. Det her ikke alltid det skal så mye til som du tror. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Tenk på tekstiler

Vi blir ofte det man kaller litt husblinde når vi har bodd et sted en stund, og det vil si at vi overser detaljer som andre kanskje legger godt merke til når de kommer på besøk. Det er ofte fordi vi har en historie med ting. Det kan være vanskelig å innse at den svindyre sofaen vi kjøpte for 11 år siden er klar til å pensjoneres, fordi den ser slitt og lurvete ut, og ikke stilren og moderne som da den ble kjøpt. Da krever det at man rett og slett tar et skritt tilbake og ser på hva som egentlig å gjøres. Tekstiler er noe av det første som gjerne blir slitt, og du kan gjøre underverker ved bare å skifte ut puter, gardiner og tepper. Det kan faktisk forandre hele uttrykket i hjemmet ditt, men det er også en annen viktig detalj som du med fordel kan fokusere på. 

Fokuser på dørene

Dører er nemlig utrolig viktige for hvordan boligen fremstår. Bare tenk hvor my dører med flotte paneler kan gjøre for å fremheve historiske og klassiske detaljer i boligen din, eller hvor mye luft dører med vinduer kan skape mellom to rom. Det er heldigvis mulig å finne et stort utvalg av dører på nettet i dag. På https://klarvinduer.no/dorer, kan du se og finne mange forskjellige dører som passer til ulike stiler og behov. Dermed kan du enkelt finne noe som passer perfekt til din bolig. 

Flere nyheter